17.2.2017

Kiitos kunnat, kun taas peloittelitte ilmoituksillanne ihmiset pois Tuusulanjärven jäältä. On  niin kerroksellista se jää että ei sinne kannata mennä , kuntien mielestä.

Mutta onhan teillä luistelijoilla Oravi. Siellä ei peloitella jään huonoudella tai laivareiteillä. On aina hienot luistelukelit, kuten tulevanakin viikonloppuna. Eikun sinne

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on Tuusulan puolella aurattu ja höylätty rataa koko päivä kunnan toimesta, varmaan noin 6 km pitkä reitti. Onnelan kohdalle puhkaisimme yhdyskäytävän, eli voi luistella lyhyemmänkin setin. Ja viikonloppuna laskiaishauskaa Onnelan kodalla, makkaran- ja hernekeiton myyntiä kuten myös luistinvuokrausta ym.

Anonyymi kirjoitti...

Tänään iltapäivällä järven eteläpäässä oleva rata oli vain paikoitellen luistelukelpoisessa kunnossa, ainakin kolmasosa ihan hirveää rosoista pintaa. Rataa pitäisi varmaan aurata/höylätä ja vaikka laskea sinne vettäkin jäätymään, niin tulisi tasaisempi pinta.

Michele kirjoitti...

voiskohan tänä viikonloppuna mennä onko kellään tietoa eli 4.3. tai ehkä 5.3. mielummin niin ehtii huomiset pakkaset vähän vaikuttaa

Unknown kirjoitti...

Taitaa olla huono päivä tänään ainakin luistelemaan mennä. Kunnalla oli tämänpäivän ilmoitus jonka mukaan pinta taitaa olla pikku riitteessä eikä siinä silloin ole hyvä luistella. Ehkä huomenna on parempi jos yöllä on kylmempää. Hiihto voi olla ok tänäänkin.

Unknown kirjoitti...

https://youtu.be/y0r_B-bGmac. Joulukuun alku vuonna 2018 tunnelmia