3.1.2017

Jäällä on nyt noin 15 cm pakkaslunta. Jääpohja on hyvä , mutta tuonpaksuinen lumi haittaa luistelua liiaksi. Aurasin tänään Kirkonrantaan  lähes kilometrin radan vähän malliksi . Jospa joku tulisi talkoisiin jatkamaan pitemmän radan tekoa. Jäällä on vahvuutta lähes 30 cm ja se kantaa 4 tonnin koneen. Lisää lunta on luvassa mutta sen poistaminen on pikku juttu,  jos se tehdään ajallaan.   Meidän Avant 220 painaa 600 kiloa , puskulevy 130 cm leveä. Senverran hidas kone että koko järveä ei viitsi sillä kiertää.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Majatalo Onnelan ohjelmapalvelupojat aurasivat tänään tekemäänsä rataa paremmaksi, pituutta mitattiin kännykän GPS:llä n. 1,5km. Viikonloppuna sitten luistimia vuokralla Onnelan kodalla ja lohisoppaakin myynnissä lauantaina. Ja aurataan rataa jos/kun sataa lunta. Tämä rata siis nyt vain Onnelan/Sarvikallion kohdalla, saisi muutkin aurailla lisää pituutta!
Onnelan facebook sivuilta löytyy tästä radasta ja luistinvuokrauksesta infoa talven ajan, eli sieltäkin voi käydä kurkistamassa väliaikatietoja. Toki Onnelassa toivotaan että jos sitä kautta jäälle olette menossa, niin myös asioisitte mainiossa kahvilassa.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on sitten luisteltavaa, kunnan kalusto kävi jäällä ja ilmeisestikin reitti auki Tuusulan ja Järvenpään välillä.