4.2.2016

Pakkasta näyttää tulevan. Auraamme huomenna aamupäivällä Kirkonranta - Onnela välin + Onnelan edustan.
 Pohjajään pinta nuilla paikoin pitäisi olla ihan hyvä. Höyläys parantaisi pintaa vielä, mutta meidän rahkeet ei siihen riitä.   Reitistä tulisi pitempi ja parempi jos kunta lähtee liikkeelle.

6 kommenttia:

Tero kirjoitti...

Näytti jää kelpaavan luistelijoille Onnelan kohdalla, kaupungin kevyt aurakin kävi Tuusulan suunnalta kääntymässä!. Viikonloppuna taas luistinvuokrausta Onnelan kodalla ja sunnuntaina Laskiaisrieha!

Tero kirjoitti...

Sunnuntaina aamulla aurataan taas ainakin Onnelan 600m rinki! Luistinvuokraamon lisäksi jäällä myös napakelkka ja hurja liukumäki jäälle. Hauskaa Laskiaista :-)

Tero kirjoitti...

Sunnuntaina kokeiltavana myös Kickspark potkukelkkoja Onnelan rannassa. Näillä vehkeillä pääse lujaa vähän röpelöisemmälläkin jäällä... eikun kokeilemaan!

Tero kirjoitti...

Vettä ollut sen verran lumen alla että ei Onnelan pikkukoneella ole ollut mitään asiaa auraushommiin. Nyt onkin jo sen verran lunta että ei jaksa kone kyllä sitä puskea. Kelihän noin muuten näyttäisi olevan oikein mukava jos olisi rata mitä luistella...

Anonyymi kirjoitti...

Kävimme Saimaalla jossa retkiluistelu-uraa ylläpidetään luistelumaksulla. Sama voisi toimia myös täällä. Jää on aurattu mutta myös höylätty. 8 euron päivämaksu ei ole mikään kynnys.

EsePoppa kirjoitti...

12.12.2016 - Jää hyvässä kunnossa, luistelu onnistuu kaikkialla.