16.1.2016

Jäätä riittää...

...mutta sen tarkempaa tietoa Tuusulanjärven luistelumahdollisuuksista minulla ei ole. Asun nykyään Vanajaveden rantamilla.

Pistäkää hyvät ihmiset vaikkapa tämän viestin kommentteihin ajankohtaista tietoa luistelumahdollisuuksista, sillä aika moni näyttää täällä piipahtavan tuon tiedon perässä!

-vellu-

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Jäätä Onnelan -Kirkonranta välillä on 23 cm / eilen mitattu. Onnelan edustalle talkoovoimin tehty 700 m / 6m leveä rata. Onnelan ja Kirkonrannan väli aurattu vähän kapeampana. Lumihärmä poistuu puoleenpäivään mennessä, työkone Avant 220 / paino 500 kg. Vettä noussut pariin paikkaan perjantaina. Nyt nekin paikat on jäätyneet erinomaiseen luistelukuntoon. Vanhankylänniemen sulista paikoista ei minulla ole tietoa

Tero kirjoitti...

Onnelan ohjelmapalvelupojat auraavat tuota 700m rataa sitä mukaa kun tarvetta on. Samoin Onnelan kodalta saa luistimia viikonloppuisin vuokralle klo 10-16 säävarauksella, viikollakin voi soitella ja kysellä. Onnelan facebooksivulta voi käydä vilkaisemassa myös tilannepäivityksiä/kuvia.

Vellu kirjoitti...

Kiitos kommenteista, hienoa että tieto kulkee.

Keep up the good work!

jaakko holopainen kirjoitti...

Moi Vellu.
Mitenhän saisi poistettua etusivun vanhan tiedon, jonka mukaan Vanhankylänniemen rannat on sulia. Minusta se sotkee pahasti nykytilanteen kuvausta.
Olen muuten sama henkilö jolle annoit viime keväänä blogisi käyttötunnukset. Nyt olen onnistunut hävittämään ne ja myös sinun puh numerosi. Saisinkohan nuo vielä uudestaan. Onnelan ohjelmapoikien kanssa asia kovasti kiinnostaisi
tv Jaakko Holopainen, 0400-432168, pihapartio@elisanet.fi

Tero kirjoitti...

Tuusulan puolella aurattu nyt kaupunginkin toimesta 5,7km rata. Myös latu ja erillinen kävelyura aurattu:
https://www.tuusula.fi/sivu.tmpl?sivu_id=2401

Majatalo Onnelassa siis viikonloppuna luisteluvuokrauta kodalla:
https://fi-fi.facebook.com/MajataloOnnela